Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-09@11:18:37 GMT

افزایش ۳۰ درصد حقوق برخی کارمندان +جزییات

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۹۲۹۲۰

افزایش ۳۰ درصد حقوق برخی کارمندان +جزییات

عضو ناظر مجلس در شورای حقوق و دستمزد از اجرای امتیازات فصل دهم برای کارمندان برخی از دستگاه‌ها خبر داد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، شکور پورحسین عضو ناظر مجلس در شورای حقوق و دستمزد، با اشاره به نامه چند روز گذشته وزیر جهاد کشاورزی به اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور مبنی بر افزایش 30 تا 50 درصدی حقوق کارکنان این وزارتخانه گفت: طی پیگیری‌های که بنده در این زمینه داشتم مشخص شد کارکنان برخی از  سازمان‌ها به میزان 30 درصد از  امتیازات  فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری استفاده می‌کردند و برخی از دستگاه‌ها نیز این موضوع را اجرا نمی‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه دولت موظف شده است اختلاف حقوق را ترمیم کند، افزود: دولت باید اختلاف حقوق در دستگاه‌های اجرای را کاهش دهد.

عضو ناظر مجلس در شورای حقوق و دستمزد تصریح کرد: مقرر شده است برخی از دستگاه‌ها به ویژه وزارت جهاد کشاورزی سال جاری به میزان 30 درصد از امتیازات فصل دهم قانون خدمات مدیریت کشوری را اجرا کنند و 20 درصد مابقی نیز تا رسیدن به 50 درصد را در سال‌های آینده اجرا کنند.

 محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در نامه‌ای به  اسحاق جهانگیری معاون اول  رئیس جمهور در  اعتراض به نابرابری حقوق در دستگاه‌های دولتی اظهار  کرده بود که حقوق برخی از دستگاه‌ها مانند سازمان امور مالیاتی و قضایی 50 درصد و وزارت کشور 35 درصد افزایش یافته است و با توجه به نقش این وزارتخانه در تأمین امنیت غذایی کشور خواهان افزایش 50درصدی امتیازات مربوط به فصل دهم، در حقوق کارکنان این وزارتخانه در سال جاری هستیم.

نامه حجتی وزیر جهاد کشاورزی به معاون اول رئیس‌جمهور

بر اساس این گزارش در فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری آمده است: نظام پرداخت کارمندان دستگاههای اجرایی براساس ارزشیابی عوامل شغل و شاغل و سایر ویژگی‌های مذکور در مواد آتی خواهد بود. امتیاز حاصل از نتایج ارزشیابی عوامل مذکور در این فصل ضرب در ضریب ریالی، مبنای تعیین حقوق ومزایای کارمندان قرار می‌گیرد و برای بازنشستگان و موظفین یا مستمری بگیران نیز به همین میزان تعیین می‌گردد که در همین زمینه دولت نیز آیین‌نامه‌های تدوین کرده است.

در همین رابطه نیز چندی پیش محمد حسینی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس گفته بود که در راستای درخواست افزایش 50 درصد حقوق کارکنان جهادکشاورزی همانند سازمان امور مالیاتی از آنجایی‌ که دولت بار مالی آن را پیش‌بینی نکرده و از سویی مغایر با قانون ششم توسعه است و با توجه به شرایط مالی کشور این درخواست  به صلاح کشور نیست

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: محمود حجتی حقوق کارمندان حداقل حقوق کارمندان دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۹۲۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری مهر، برای اولین بار گزارش واردات و صادرات با بررسی ۳۷۳ شرکت تولیدی دارو، مکمل، مواد اولیه و واردکننده دارو از سوی گمرک ایران منتشر شد.

بر این اساس، میزان واردات ۳۷۳ شرکت (صنعت دارو) در سال ۱۴۰۲ به میزان ۲.۳ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهش ۱۳.۶ درصدی داشته است. همچنین سهم واردات دارو از کل واردات کشور در سال ۱۴۰۲ حدود ۳.۶ درصد بود.

در سال ۱۴۰۲ از ۳۷۳ شرکت مورد بررسی. ۹۸ شرکت صادرات داشته‌اند که میزان صادرات صنعت دارو در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۷۰ میلیون دلار بود که ۱۱ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

۵ شرکت اول واردکننده در سال ۱۴۰۲ شامل بهستان دارو، کوبل دارو، اکتوور کو، نووونور دیسک پارس، روژین پلاسما بوده‌اند که ۲۵ درصد از ارزش کل واردات در سال ۱۴۰۲ توسط این ۵ کشور انجام شد.

۵ شرکت اول صادرکننده در سال ۱۴۰۲ شامل درمان آرا، آریوژن فارمد، صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز، بهستان پلاسما و تحقیقاتی سیناژن بوده است، که ۵۰ درصد از صادرات را دارا بودند.

۳۷۳ شرکت مورد بررسی در زمینه واردات و صادرات از میان ۲۳۱ سندیکای تولیدکنندگان داروهای انسانی، ۳۱۹ سندیکای تولیدکنندگان داروهای مکمل، ۶۶ سندیکای تولیدکنندگان مواد اولیه و ۵۶ اتحادیه واردکنندگان بوده است.

کد خبر 6100495 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • جزییات برخی از اقدامات قوه قضاییه برای احیای حقوق عامه
  • جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت
  • تخصیص ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • تاریخ دقیق افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد/ وزیر کار درباره رقم حقوق بازنشستگان چه گفت؟
  • خبر مهم مدیرعامل تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان/ میزان دقیق افزایش حقوق مستمری‌بگیران اعلام شد
  • حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ چقدر افزایش یافت؟
  • کف و سقف حقوق ۱۴۰۳ بازنشستگان؛ از ۱۰میلیون و ۹۰هزار تومان تا ...| افزایش۱۰۰ و ۵۰ درصدی این ۲ بند از حقوق | توضیح مهم درباره یک نگرانی
  • عدد نهایی حداقل «حقوق» بازنشستگان مشخص شد
  • جزییات افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی
  • ابلاغ مصوبه افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی